Last news in Fakti

12 Декември, 2019 13:36 1 982 2

Венци Стефанов: Йордан Лечков наливаше масло в огъня

  • йордан лечков-
  • венци стефанов-
  • бфс-
  • национален отбор
Венци Стефанов: Йордан Лечков наливаше масло в огъня - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венци Стефанов направи любопитно изказване за футболистите от националния отбор. Босът на "белите", който ще се оттегля от Изпълкома, обяви, че всички недолюбват Йордан Лечков.

Легендарният футболист доскоро бе отговорник за националния отбор, но беше заменен от Емил Костадинов. Стефанов смята, че именно Лечков е причината Ивелин Попов да сложи край на кариерата си в представителния ни тим, но не е посмял да го обяви.

"Смятам, че Йордан Лечков наливаше масло в огъня. Той е недолюбван от футболистите на националния отбор. Това е публична тайна", каза Стефанов.

"В момента БФС се ръководи от Михаил Касабов. Той не е човек, който взима крайни решения", добави президентът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 до кога

    4 1 Отговор
    Ще я търпят тая конска отвратителна мутра Лечков във футбола? марш в циганския град.
  • 2 Всички

    2 0 Отговор
    Всички вън! Мандат на изцяло нови и не омазани хора. После и държавата да последва примера.