Last news in Fakti

12 Декември, 2019 14:15 1 595 5

Ники Михайлов разочарова: Оставам в Левски

  • николай михайлов-
  • левски

Имам договор до юни 2021 година

Ники Михайлов разочарова: Оставам в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Левски Николай Михайлов опроверга слуховете, че ще напусне клуба. През този сезон стражът е твърда резерва на Милан Миятович.

"Истината е следната. Имам договор с Левски до юни 2021 година. Не съм тръгнал никъде, нито съм говорил на този етап с ръководството. Сега мисля изцяло за Левски, въпреки че във футбола нищо не е изключено. Последните седмици се възобнови моя стара травма от Кипър в глезена, която ми пречи да тренирам пълноценно.

Всяка сутрин ходя на тренировка с кондиционния треньор на националния отбор, а следобед тренирам с Левски, тъй като искам да се възстановя максимално добре и да бъда на линия за пълноценни тренировки.

Чета всякакви неща за мен, много от тях не отговарят на истината, но това е част от играта. Аз вече 15 години си живея с това нещо. Факт е, че не играя толкова, както ми се иска през този сезон. Това обаче не значи, че имам проблем с Милан Миятович, с който от първия ден изпитваме уважение един към друг. Аз съм един от опитните играчи в Левски и се опитвам да помагам всеки ден на младите играчи.

Хубаво е, че отборът е в борбата за двете отличия, тъй като преди година това не бе така. Дано вземем мача с Локомотив Пловдив, който е много важен за нас. При успех, както знаете, ще останем близо до Лудогорец, а освен това ще дръпнем на Локомотив, който имаше невероятна 2019 година.

След това ще има пауза, в която да се заредят батериите, и от новата година се стартира подготовката с една единствена цел. Левски да се подготви така, че през май да празнува с трофей", обяви Михайлов пред Спортал.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    10 0 Отговор
    Благодаря предварително за разбирането.
  • 2 човек от село

    14 0 Отговор
    Пълен некадълник,този не може да хване и грип през зимата!
  • 3 слаботоков

    9 0 Отговор
    На тоя юрган да му хвърлиш няма да го хване! Гола вода! Сега и тати няма силни позиции да го спасява и пробутва! Не става футболист от това момче!
  • 4 УефскИ

    7 1 Отговор
    Ето това вече е добра новина, САМО ЦСКА!!!!!!!
  • 5 Гого шипара

    3 0 Отговор
    Никииии Не става и чеп за зеле от теб защото работата е много отговорна ако изпуснеш зелевата чорба ще вкисне зелето!