Last news in Fakti

13 Декември, 2019 17:28 1 514 2

Ферари за бъдещето: Верстапен не, Хамилтън може би

  • люис хамилтън-
  • себастиан фетел-
  • ферари-
  • макс верстапен

Холандецът не е желан в Маранело

Ферари за бъдещето: Верстапен не, Хамилтън може би - 1
Снимка: БГНЕС

Ферари затвориха вратата пред Макс Верстапен. На официалното събитие в Маранело по случай края на сезона шефът на тима Матиа Биното и изпълнителният директор на компанията Луис Камилери потвърдиха, че мястото на Себастиан Фетел може би ще се освободи през 2021. Обсъжда се единствено името на Люис Хамилтън – Биното заяви, че Алонсо няма да се върне в червения кокпит.

"Говорили сме за него, но той вече не е част от нашите планове" заяви Биното." Колкото до Верстапен, Камилери все още е ядосан на младия холандец заради обвиненията, че Ферари мами. "Такива извинения по начало не ти помагат да стигнеш много далече" отсече той.

"Макс е на 22 години, защо трябва да му гласуваме доверие, ние сме Ферари? Понякога тишината е по-силна".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добърден

    1 3 Отговор
    Плачкото ще си остане без една титла като е такъв отворено.
  • 2 Наско

    0 0 Отговор
    Тоя Биното се издъни яко.Догодина пак се очертава дърво за Ферари така,че Верстапен може и да няма нужда от тяхното благоволение.