Last news in Fakti

13 Декември, 2019 21:22 1 134 4

Верстапен е на мнение, че прилича на Хамилтън

  • люис хамилтън-
  • макс верстапен-
  • формула 1

С натрупването на опит се е научил какво може и какво не

Верстапен е на мнение, че прилича на Хамилтън - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен е на мнение, че неговият стил на пилотиране не е по-различен от този на Люис Хамилтън в началните му години, пише sportal. Между двамата имаше конфликт на думи през сезон 2019: шесткратният световен шампион обвини холандеца, че го е "торпилирал" на старта на Гран при на Мексико, а Макс нарече твърдението "неуважително".

"Дали контролирам агресията си повече напоследък? Не. Просто с натрупването на опит във Формула 1 се научаваш по-добре да преценяваш какво може и какво не може да се направи" каза Верстапен.

"Възможно е това да е свързано с нашето поколение, но не смятам, че ние караме по-различно от него през първите му пет години. Така или иначе, той се намира в кола, която е шампионска. Понякога имаме шанс да се борим с него, и трябва да сме по-твърди, защото в противен случай нямаме шанс".

"Ако беше обратното – ако ние бяхме в шампионски болид, понякога ще бъдем по-малко агресивни. Защото в такава позиция ти си наясно: аз просто трябва да си взема точките за шампионата. Понякога е по-добре да си втори и да оставиш друг да победи".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора Карчева Философова

    5 5 Отговор
    Засега Хамилтън е незаменим, боготворя го този пилот, красив, богат, млад и добър в своя спорт...!

    Коментиран от #2

  • 2 Геле

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Лора Карчева Философова":

    Знам за кво го боготвориш, в нашия блок има един камерунец с голям черен патладжан, искаш ли да ви запозная?

    Коментиран от #3

  • 3 Ти пробва ли го...?

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Геле":

    Как беше...?
  • 4 Добърден

    0 0 Отговор
    Ха, това си само негово мнение. Това му остава след като скоро няма да е световен шампион а най-вероятно никога.