Last news in Fakti

13 Декември, 2019 20:58 2 496 3

Уха! Тя започна работа в отбор от Премиърлийг

  • уотфорд-
  • ема конибър

Уотфорд със силен трансфер

Уха! Тя започна работа в отбор от Премиърлийг - 1

Елитният английски Уотфорд впечатли цяла Англия с новото си попълнение, пише гонг. Не става дума обаче за футболист, а за момиче, което ще се грижи за социалните медии на "стършелите".

Работа като лице на медийните канали на Уотфорд започна 29-годишната Ема Конибър, която впечатлява с външния си вид и има хиляди почитатели. Красавицата е страстна почитателка на клуба и на футбола. Изявява се и като DJ, а зад гърба си има опит на същата позиция в "Goal.com".

Конибър има и собствено футболно шоу в Youtube.

"Аз съм голям фен на Уотфорд. Мисля, че това беше водещо, за да ме изберат за този пост. Четири поколения в моето семейство са фенове на клуба. Гледах мачове още като дете с дядо. Когато той почина, аз усетих, че трябва да продължа тази любов към Уотфорд", казва красавицата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ,мениджър

    10 1 Отговор
    Отвсякъде я одобрявам!
  • 2 Фейсбук

    6 0 Отговор
    Момичето си е хубаво, но тук ще се вместя отново за призив,(Знае се аз кога отивам и къде отивам, зъби, бисквити, меса, искам обратни и коври да ми изчезнете от живота, не ми действате добре на старческото здраве, другаде няма къде да го кажа, автора да извинява...!)
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Павка, произношението ти е малко селско на Премиърлийг! Поработи върху него! Не ставай пълен идиот с тези изгъзици бре младеж! Пиши като хората, “и ний ядем бонбонки тик-так...”!