14 Декември, 2019 09:49 1 965 0

Забраниха Коледа в Манчестър Сити

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • коледа

Решението за забраната е взето от мениджъра Пеп Гуардиола

Забраниха Коледа в Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Играчите на Манчестър Сити няма да присъстват на коледното парти на клуба, за да бъдат в оптимална форма за сгъстения цикъл от мачове в края на годината. Решението за забраната е взето от мениджъра Пеп Гуардиола, който останал недоволен от представянето на отбора след празненството през миналата година.

В последните години „гражданите“ провеждаха традиционно коледно парти за всички служители на клуба, а в него участваха играчите от първия отбор, треньорите и ръководството. След тържеството през миналата година обаче Сити загуби с 2:3 като домакин на Кристъл Палас и с 1:2 от Лестър четири дни по-късно.

Това помогна на Ливърпул да вземе аванс от седем точки пред тима на Гуардиола. В момента Манчестър Сити изостава на 14 точки зад мърсисайдци, които са начело на класирането на Висшата лига.

Трябва да се отбележи, че след загубата с 1:2 от Манчестър Юнайтед през миналия уикенд играчите на Манчестър Сити участваха в буйно парти, което беше посветено на 25-ия рожден ден на Рахим Стърлинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА