Last news in Fakti

14 Декември, 2019 17:25 907 0

Заради буря отложиха Наполи с Дженоа

  • наполи-
  • дженоа-
  • серия а
Заради буря отложиха Наполи с Дженоа - 1
Снимка: БГНЕС

Началото на домакинския мач на Наполи с Дженоа от 16-ия кръг на Серия А бе отложено с половин час, след като гръмотевична буря над Неапол увреди козирката на стадион "Сан Паоло". Срещата между двата тима бе насрочена за 19:00 часа, но първият съдийски сигнал ще бъде даден в 19:30 заради инцидента.

Силната буря е увредила част от покритието на козирката на съоръжението, поради което се е образувала дупка над една от трибуните. Общински служители са направили проверка и са потвърдили, че няма опасност за зрителите, което означава, че мачът все пак ще се проведе днес.

Двубоят с Парма ще бъде официален дебют за новия наставник на Наполи Дженаро Гатузо, който замени на поста Карло Анчелоти по-рано тази седмица. Гатузо ще се опита да сложи край на серията от седем поредни мача без победа за неаполитанци в първенството, която остави тима на седмо място в класирането и на цели осем точки от топ 4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА