Last news in Fakti

15 Декември, 2019 18:52 2 270 3

Роналдо блести за Ювентус

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • удинезе-
  • серия а

Вкара два гола при успеха с 3:1 срещу Удинезе

Роналдо блести за Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус се върна на първото място в Серия "А" поне временно, след като победи с 3:1 у дома Удинезе. Срещата бе от 16-ия кръг на Калчото.

Кристиано Роналдо (9,37) вкара два гола за "бианконерите", а едно попадение добави Леонардо Бонучи (45). За гостите се разписа Пусето в продължението на мача.

Така торинският гранд събра 39 точки, докато "зебрите" са 17-и с едва 15 пункта.

Домакините поведоха в резултата още в 9-ата минута. Бонучи намери с прехвърлящ пас Дибала на границата на наказателното поле, като аржентинецът овладя топката на гърди, но не успя да нанесе удар. Това обаче стори Роналдо, чийто топовен изстрел се озова в противниковата мрежа.

В 21-ата минута гол на Дибала бе отменен заради игра с ръка на аржентинеца.

В 37-ата минута Игуаин изведе Роналд сам срещу Мусо и португалецът се разписа за 2:0.

В добавеното време на първата част при изпълнение на корнер Мерих Демирал отклони топката с глава към Бонучи, чийто удар също с глава срещна напречната греда, след което топката с милиметри премина голлинията за 3:0.

В 52-ата минута удар на Дибала срещна гредата от външната страна. До края на срещата Роналдо опита да оформи своя хеттрик, но първо намери тялото на съперник, а след това стреля в аут.

В продължението Пусето оформи крайното 3:1.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чернобил онлайн

    4 2 Отговор
    От гела или вазелина ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.