Last news in Fakti

17 Декември, 2019 06:27 1 655 0

Нападател на ЦСКА се забърка в скандал в Шотландия

  • цска-
  • тони уот-
  • скандал-
  • шотландия

В основата на всичко е изразената от изпълнителя Род Стюърт подкрепа към премиера Борис Джонсън за победата на изборите

Нападател на ЦСКА се забърка в скандал в Шотландия - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Тони Уот се забърка в скандал в Шотландия, където се прибра за празниците. В основата на всичко е изразената от изпълнителя Род Стюърт подкрепа към премиера Борис Джонсън за победата на изборите. Това разгневи феновете на Селтик, които издигнаха транспарант по време на последния шампионатен мач с Хибърниън срещу него.

Нападател на ЦСКА се забърка в скандал в Шотландия

“Торите не са добре дошли, майната ти, Род”. Случката предизвика полемика, като коментаторът на Би Би СиТам МакМанъс, който е бивш играч на Хибърниън изрази несъгласие от смесването на политика и футбол. Уот се включи с коментар в социалните мрежи.

“Прочети защо Селтик е бил създаден. Няма никакъв проблем с транспаранта”, написа Уот, а МакМанъс му отговори, че няма нужда от уроци по история. Диалогът намери място и в медиите, а в коментарите се срещат и крайни мнения за Уот, който е бивш играч на Селтик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА