Last news in Fakti

18 Декември, 2019 09:12 796 5

Крушчич бил точният треньор за ЦСКА, твърди шеф на "Армията"

  • цска-
  • милош крушчич-
  • кристиано джарета-
  • ахмед ахмедов

Осем поредни мача не допускаме гол, каза още Кристиано Джарета

Крушчич бил точният треньор за ЦСКА, твърди шеф на "Армията" - 1
Снимка: БГНЕС

Аз съм напълно убеден, че Крушчич е точният треньор за нас. Това каза спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета. Той коментира последните теми около клуба и трансфера на Ахмед Ахмедов.

"Знаете, че той застъпи в средата на сезона, когато нямаше голям избор. Но Милош е много добър специалист. Това е човек, който работи извънредно много, който се развива, който има желание и воля да споделя идеите си с другите."

"Сега предстои да видим дали той ще успее да надгради отбора, но вярвам, че е способен на това", заяви Джарета пред "Меридиан Мач" от Милано. Италианецът съчетава почивка и срещи в столицата на модата, които би трябвало да са добри за бъдещето на българския клуб.

"Аз съм много доволен от представянето на отбора в последните осем мача. Можем да съжаляваме само, че не спечелихме срещу Арда за първенство. Но нека да гледаме позитивните неща - осем поредни мача не допускаме гол, създаваме положения, показахме разнообразие и желание за победа. Това трябва да се запомни и да стъпим на тази база, за да надграждаме."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 4 Отговор
    Г–н Борисов пишете цялото име на отбора тире София за да се знае че става въпрос за софийския Литекс дошъл от град Ловеч Цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #2

  • 2 555

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    На АРМИЯТА, кой отбор играе?
    Гледай си ЛЕФСКИ-ЛАФЧИС, а ЦСКА е на тия по трибунните на "Армията"!

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    На армията играе Литекс Ловеч обединен с Чавдар Етрополе с името ЦСКА – София и ЕИК на Литекс Ловеч.
  • 4 Д-Р Менгеле

    1 1 Отговор
    Колкото и да ти е гадно, ЦСКА съществува и в момента играе на армията.
  • 5 Левски 1992

    0 0 Отговор
    Левски как да го пишат: Левски-Лафчис, Левски-Батков или Левски-Пешо Кучето