17 Декември, 2019 14:55 1 054 1

Дълга среща за селекцията в Левски

  • хубчев-
  • селекция-
  • трансфери-
  • левски

"Сините" няма да се хвърлят в гръмки покупки, както бе през лятото

Дълга среща за селекцията в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Дълъг ден имаха вчера треньори и шефове на Левски. Причината за това бе предстоящата селекция, която ще направят „сините, за да се опитат да стопят разликата от 5 точки с Лудогорец през пролет­та.

Петър Хубчев и помощниците му трябваше да дадат окончателната си дума за постовете, където са най-нуж­ни играчи, за да се вдигне нивото и конкуренцията, както и да изберат между набелязани­те за тях хора. "Си­ните" нямат да се хвърлят в гръмки покупки, както бе през лятото. Ръко­водството не иска повече да се хвър­лят пари за резер­ви, както се случва до момента с Насиру Мохамед. Ганаецът с шведски паспорт не успя да се дореди до титу­лярно място дори и в конкуренцията на играч с травма.

От лятото е ясно, че „сините" усиле­но търсят краен бранител, който да бъде алтернатива на Иван Горанов. Освен това пред­стоят и преговори с няколко титуляри за подновяването на договорите им.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    1 0 Отговор
    Дълга не дълга Хубчев вън!!!!