Last news in Fakti

18 Декември, 2019 06:49 980 1

Шеф в Берое на скаутска мисия в чужбина

  • берое-
  • валентин грудев-
  • селекция

Херо държи задължително да бъдат привлечени нападател, двама защитници и халф

Шеф в Берое на скаутска мисия в чужбина - 1
Публикувано във факти.бг: Снимка: Официален сайт на Берое

Спортният директор на Берое Валентин Грудев е на скаутска мисия в чужбина. Шефът на заралии е гледал на живо набелязани футболисти. Той е бил в Турция и Португалия.

Както е известно, старши треньорът Димитър Димитров обяви, че се нуждае от доста попълнения. Четирима си тръгват - Иван Бандаловски, Ерол Алкан, Петко Цанков и Юлиан Ненов, а Александър Василев е пред трансфер в Левски. Херо държи задължително да бъдат привлечени нападател, двама защитници и халф. Той иска да засили конкуренцията и най-вече да има вариативност при определянето на състава.

Берое започва подготовка на 6 януари (понеделник). Тимът ще е на лагер в Турция, където ще изиграе 5 контроли. Заралии са категорични, че няма да се насочват към родния пазар за нови попълнения, а те ще са главно чужденци.

“Зелените” въпреки някои несполучливи резултати напролет ще участват в битката за първата шестица, която се очертава да е доста свирепа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заралия

    1 0 Отговор
    Най-добре е този шеф да си ходи в Гълъбово .