Last news in Fakti

18 Декември, 2019 10:01 1 708 0

Половинката на Икарди: Мауро в Юве? Не!

  • мауро икарди-
  • уанда нара-
  • ювентус-
  • псж-
  • интер

Сред причините Икарди да предпочете ПСЖ беше и тази, че не искаше да предаде Интер

Половинката на Икарди: Мауро в Юве? Не! - 1
Снимка: Instagram

Скандалната половинка на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара отряза мераците на Ювентус за трансфер на нападателя. Тя заяви, че мъжът ѝ се чувства отлично в ПСЖ, а след това коментира и изказване на треньора на Интер Антонио Конте за секса при футболистите.

"Мауро в Юве? Не. Неговото настояще е в ПСЖ. Той се чувства великолепно в Париж и вкарва много голове. Изборът да отиде там се оказа много добър. Сред причините Икарди да предпочете ПСЖ беше и тази, че не искаше да предаде Интер. Не знам кой го изгони от Интер, но явно всички са доволни, защото Мауро отиде в по-силен отбор. Той нямаше как да откаже тази оферта", каза Нара.

"Не знам какво да кажа. Мауро е голям професионалист и не прави нищо преди мач. След мач - може, но само ако резултатът е добър. В противен случай дори не иска да ме вижда", разкри аржентинката, коментирайки изказването на треньора на Интер Антонио Конте, който заяви, че за футболистите е препоръчително да не прекаляват със секса преди мач.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА