Last news in Fakti

18 Декември, 2019 10:42 1 610 1

Левски започна предпразничен ремонт на "Герена"

  • левски-
  • герена-
  • стадион георги аспарухов-
  • ремонт

Този път целта е да се подобрят ус­ловията в баните

Левски започна предпразничен ремонт на "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Предпразничен ремонт започна в Левски. "Сините" се заеха да об­новяват съблекалните на стадион "Георги Аспа­рухов", съобщава вестник "Меридиан Мач". Този път целта е да се подобрят ус­ловията в баните.

Преди това беше обновен тунелът, по който иг­рачите минават към терена. Той се сдоби с нов вид и лед светлини. За последно съблекал­ните бяха ремонтирани през 2011 година, но явно в Левски са пре­ценили, че трябват още подобрения.

За сега обаче отборът е далеч от планираното пре­местване в Сектор "А", където трябваше да бъдат новите съблекални.

Новото ръководство на Левски предприе ре­дица други ремонти на базата преди този. Бяха изградени игри­ща за школата, реновираха се стаи в общежитието, както и те­ренът, ползван за тре­нировките на първия отбор.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българинъ

    0 0 Отговор
    СЪБАРЯЙ!!!
    ЦИОНИСТКИ БОКЛУЦИ.