Last news in Fakti

18 Декември, 2019 11:42 1 004 3

Ас на Левски обеща: Ще се върна по-силен!

  • левски-
  • паулиньо

На четвъртфиналите "сините" посрещат Лудогорец на "Герена"

Ас на Левски обеща: Ще се върна по-силен! - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският флангови нападател на Левски Паулиньо е убеден, че през пролетта тимът ще изпълни целите си. Сред тях е спечелването на Купата на България. На четвъртфиналите "сините" посрещат Лудогорец на "Герена".

"Изиграхме и последния мач за годината. Бих искал да благодаря на "сините" фенове за подкрепата им. Сега е време за почивка на тялото и духа, както и на наслада от времето със семейството и приятелите. През следващата година ще се върна по-силен, за да преследваме докрай целите си. Само Левски!", написа крилото в една от социалните мрежи.

През есента Паулиньо игра във всичките 20 мача на Левски в шампионата, като отбеляза 7 гола. Той е трети по резултатност в състава. С по едно попадение повече през есенния дял вкараха Найджъл Робърта и Станислав Иванов.

Исландецът Холмар Ейолфсон, който се върна в игра след дълго лечение на контузия в коляното, пък заяви: "Време е за презареждане и помпане на мускули".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    1 0 Отговор
    Втория срок ще си поправи оценките. Позната картина.

    Коментиран от #2

  • 2 Нньн

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ФЕН":

    Това което е казал този се нарича.....блябля
  • 3 миш

    0 0 Отговор
    Левскар съм,но по-леко с епитетите.Аса,валета и попове в Левски няма.Имали сме асове,това е вярно,но сега не говорете за звезди извънземни и прочие.