Last news in Fakti

18 Декември, 2019 12:14 2 034 12

Над 2000 на опашка за Стоичков

  • христо стоичков-
  • футбол
Над 2000 на опашка за Стоичков - 1
Снимка: БГНЕС

Haд 2000 души посрещнаха иконата Христо Стоичков в зала "Орловец" в Габрово за представянето на биографич­ната му книга "Христо Стоич­ков. Историята", написана в съавторство с журналиста Вла­димир Памуков.

Посещението му беляза и 100 години организиран футбол в града. По време на събитието бяха наградени от­личилите се таланти от шко­лата на местния Янтра. Спе­циални гости на срещата бяха Димитър Туджаров-Шкумбата и журналистът Иво Райчев, ко­ито забавляваха присъстващи­те със специално подготвена програма. В залата бяха халфът на Левски Мартин Райнов и този на Ботев Враца Даниел Гаджев.

Всеки желаещ чинно изчака реда си за автограф от Кама­та. Той пък пожела класиране на националния ни отбор на Евро 2020, като изрази надежда, че от Габрово ще продължат да излизат големи футболни та­ланти.

Той посети фенклуба на ЦСКА в града Ред Бойс Габрово, като им показа "Златната топ­ка", която спечели през 1994-а. В неделя Ицо ще раздава ав­тографи в столичния мол "Скай Сити”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристю кучето

    8 7 Отговор
    Мани го тоя цървул
  • 2 Бадър Хари

    7 4 Отговор
    Ква икона е тая подметка. Дето изби сумати защитени животни.
  • 3 Бмм

    6 3 Отговор
    Голям лицемер е
  • 4 Behemoth

    3 5 Отговор
    Кой тоя?
  • 5 Горо

    4 1 Отговор
    Я, Ицето още ли не е станал шеф на БФС?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 север

    1 0 Отговор
    България има природни богатства,
    България има народ несломим.
    България има от всичко по много,
    но Ицо Стоичков е само един!
  • 8 Хайл

    0 1 Отговор
    Много балък на едно място. Фенове на тъп спорт като фудбола.
  • 9 лада22223

    2 1 Отговор
    Много ми е противен тоя , особено като започне да говори бързо и да се пени. Спорта си е спорт никой е оспорва спортните му постижение , но като човек е пълна нула . Не мога да разбера що за човек трябва да си да убиеш зебра , жираф или каквото и да е животно и да изпиташ удоволствие от това нещо и чак снимки да си правиш. Никога няма да го уважавам за тези негови постъпки. И за дето преби репортера за дето го снимал пффф. Ако ще и 20 златни топки да има и 50 златни обувки все тая
  • 10 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Всеки си има своя правда.......и собствена визия за нещата. Казват, че ако на света имало поне двама души с еднакви знания и мисли , светът щял да се взриви и свърши без атомни бомби. Защо цяла Каталуния до ден днешен си го уважава и обича ? Само ние , големите психолози и моралисти го ненавиждаме ?? Нашият , родният ..... Може да е всякакъв, но когато отиваш с резерви към него,когато целия си злоба, той те усеща от 20 метра. И какво очакваш -ще ти тегли една майна и толкова. На няколко пъти съм го наблюдавал от близо... Човек като нас, малко по-чувствителен, но с хубаво чувство за хумор и добро сърце, въпреки помията, която често се сипе върху него и то у нас. Извън България той няма проблеми. И в Конституцията е написано, че никой няма право да те заснима без твое съгласие. Колко пъти наблюдаваме, като се изхвърлят репортери и оператори дори по националната телевизия, снимайки тази или оная личност, въпреки категоричното им нежелание. Вместо да се засрамят и да изрежат това видео, те гордо се пъчат..... И мен да ме заснема някой при изричното ми нежелание......да ме прощава, ама не го очаква нищо хубаво ! Че се и оплакват, че им счупили камерата !? Главите им да счупят, е малко !!! Майната и на Констентуцията.......
  • 11 Гост

    1 1 Отговор
    Ти не си шаран бг,ти си лапни шаран и си много тъ.п и ще те фана не на кукичка а на арматурна пръчка
  • 12 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Правилно ! ВИЕ сте есенцията на нацията българска и аз съм щастлив, че до мойто рамо има умни, учтиви,любезни,и внимателни личности като Ваша милост г-н " Гост" № 11