Last news in Fakti

20 Декември, 2019 01:00 1 946 0

Мино Райола отново ламти за пари

  • райола-
  • агент-
  • пари-
  • комисионна-
  • холанд-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Футболният агент иска 12 милиона комисионна за трансфер на Ерлинг Холанд в Манчестър Юнайтед

Мино Райола отново ламти за пари - 1
Снимка: БГНЕС

В последните дни Манчестър Юнайтед се очерта като основен фаворит за подписа на вундеркинда на Ред Бул Залцбург Ерлинг Холанд. Финализирането на сделката обаче може да бъде възпрепятствано от агента на норвежеца. Става дума за добре познатия на всички Мино Райола.

Според "Сън" суперагентът, известен с големите си комисионни, иска от "червените дяволи" 12 милиона паунда. Със сигурност от "Олд Трафорд" ще направят всичко възможно да намалят сумата, но преговорите с Райола никога не са лесни. Говори се, че трансферът на Холанд ще бъде за 76 милиона паунда. Ако към тях се добавят тези 12 милиона, то общата стойност на сделката ще възлезе на 88 милиона.

Залцбург настоява Холанд да остане в клуба под наем до края на сезона, независимо кой отбор откупи правата му през януари. Манчестър Юнайтед ще се опита да промени и това условие, защото от "Олд Трафорд" искат 19-годишният талант да се присъедини към отбора веднага.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА