19 Декември, 2019 20:55 2 211 5

Нови разкрития около смъртта на англичанина, който почина в София

  • англия-
  • фен-
  • смърт-
  • патрулка-
  • аутопсия-
  • разкрития-
  • българия-
  • национален отбор

Семейството на загиналия още чака точната причина за смъртта

Нови разкрития около смъртта на англичанина, който почина в София - 1
Снимка: БГНЕС

Семейството на английския фен, който почина в София преди европейската квалификация срещу България на 14 октомври, все още очаква резултата от токсикологичния анализ, извършен на тялото преди повече от два месеца.

Близките на 32-годишния Боб Спрей твърдят още, че по информация на българските власти може да им се наложи да чакат до 4 години, преди да научат точната причина за смъртта. В аутопсията се посочва сърдечна недостатъчност.

Семейството настоява за пълно разследване. Досега те не са получили обяснение защо Спрей е изведен от болнично заведение и е арестуван преди смъртта си.

В специално създадена онлайн петиция са събрани над 95 000 подписа. При достигането на 100 000 случаят ще бъде подложен на дебат в английския парламент.

В разследване на Sky Sports се посочва, че Спрей умира на задната седалка на полицейски автомобил, съобщава bTV. Ето и хронологията според електронното издание (часовете са в българско време):

8:15 ч.: Г-н Спрей напуска сам апартамента, който дели с двама приятели. Отива да купи цигари и да посети заведение за хранене.

9:58 ч.: Местната полиция регистрира обаждане от служители, намерили мъж в безпомощно състояние на улицата в квартал "Иван Вазов", близо до Южния парк. Полицаите викат линейка, която откарва мъжа в близката болница "Пирогов".

От министерството на вътрешните работи на България съобщават, че г-н Спрей е проявил тревожност и агресия в болничното заведение и персоналът се обажда на полицията. Спрей е арестуван и поставен на задната седалка на полицейски автомобил.

12:20 ч.: По пътя към полицейското управление г-н Спрей умира на въпросната задна седалка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xa xa xa

    20 4 Отговор
    Тъпия наркоман е изпръщял
  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    19 6 Отговор
    Ако си беше стоял в Англия дето времето е отвратително, храната е отвратителна и Джереми Кларксън се оплаква от скъпи коли по цял ден, може би нямаше да се тръшне.
  • 3 хопала

    12 0 Отговор
    Нормалните държави защитават правата на гражданите си, дори и да са най-големите пройдохи. Случаят ще бъде използван усилено от англичаните за римейк на скандала с расизма. После Боко и мвр Мето ще излижат подметките на английската посланичка.
  • 4 Ще стане ясно

    1 0 Отговор
    АКО КУКИТЕ СА ГО ЗАКОПЧАЛИ С РЪЦЕТЕ ОТЗАД В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ И СА ГО НАБУТАЛИ В КОЛАТА МОЖЕ ДА Е ПОЛУЧИЛ ИНФАРКТ, А ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО
  • 5 Ще стане ясно

    1 0 Отговор
    АНГЛИЧАНИТЕ ЩЕ НАЕМАТ СКЪП АДВОКАТ, ТОЙ ЩЕ ИЗЗЕМЕ ЗАПИСИ ОТ БОЛНИЦАТА . . .