20 Декември, 2019 12:27 1 134 0

ЦСКА подготви договора на треньора

  • цска-
  • треньор-
  • ръководство-
  • милош крушчич

В случай, че не изскочи някакъв много силен вариант в следващите дни, “армейците” ще гласуват доверие на Крушчич и за пролетния дял

ЦСКА подготви договора на треньора - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА вече е изготвило новия постоянен договор на треньора Милош Крушчич.

Клубът обаче най-вероятно ще изчака до последно преди старта на подготовката на 6 януари 2020 година за подписването му, пише “Тема Спорт”.

В случай, че не изскочи някакъв много силен вариант в следващите дни, “армейците” ще гласуват доверие на Крушчич и за пролетния дял. Условията по контракта са уточнени. Самият сръбски наставник преди време обяви, че договорката му е да бъде начело на клуба до края на годината.

На този етап обаче няма нищо официално около бъдещето на треньора. Крушич завърши есенния дял с баланс 6-2-1 във всички турнири, като ЦСКА не допусна гол в осем поредни срещи след поражението с 0:1 от Локомотив в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА