Last news in Fakti

20 Декември, 2019 09:02 2 547 0

Футболист на ЦСКА се изгаври с легенда

  • тони уот-
  • цска-
  • дейви проувън-
  • легенда

Шотландският футболист на "червените" е написал като коментар на тази снимка името на Дейви Проувън

Футболист на ЦСКА се изгаври с легенда - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Тони Уот си направи сериозен майтап с шотландския футболен коментатор Дейви Проувън в социалната мрежа "Туитър", съобщава "Меридиан мач".

Проувън в момента е коментатор в "Скай Спортс", но очевидно острието на ЦСКА не му е сред големите фенове. Уот е пуснал забавна снимка, на която се вижда мъж, чийто слушалки са включени в кофа за боклук и текста "Какво слуша той?".

Шотландският футболист на "червените" е написал като коментар на тази снимка името на Дейви Проувън. Въпреки визитката си на 4-кратен шампион на Шотландия със Селтик и бивш национал на Шотландия, работата на Проувън като анализатор определено не се приема добре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА