Last news in Fakti

20 Декември, 2019 13:25 5 719 3

Фенове на Левски и ЦСКА в гладиаторски сблъсък

  • деян топалски-
  • дани илиев-
  • кикбокс

Двамата играха за последно един срещу друг през есента на 2016-та година

Фенове на Левски и ЦСКА в гладиаторски сблъсък - 1

Taзи вечер двама от най-известните кикбоксьори в България Деян Топалски и Дани Илиев ще се изправят един срещу друг в зала „Универсиада“. Коронният сблъсък на галавечерта започва в 20:00 часа. Двамата играха за последно един срещу друг през есента на 2016-та година. Срещата беше много равностойна, а споровете за това кой е трябвало да спечели продлъжават и днес. Съдиите дадоха успеха на по-опитния Топалски, който счупи ръка още през първия рунд.

Три години по-късно нещата са коренно различни. Даниел Илиев вече не е същия боец. Той се доказа не само в България, но и в чужбина. Спечели европейската титла за професионалисти и има 18 победи в 20 мача. 28-годишният боец натрупа опит с участия в основни събития на големи шоута. Той демонстрира страхотно самочувствие пред срещата.

„Няма да хабя много думи. Дойде време да пенсионирам този надменен палячо!“, с тези думи Илиев се закани от лидерите на агитката на „Левски София Запад“.

Футболните страсти също ще приъстват на двубоя, тъй като опонента му Деян Топалски е отявлен фен на ЦСКА. 36-годишният плевенчанин винаги е поддържал добрия тон, но не остана длъжен на Илиев.

„Ще приключа с Дани Илиев още преди края на рундовете“, заяви ветеранът.

В последно време Топалски страдаше от многобройни контузии и не е ясно да ли е напълно възстановен за двубоя. През лятото глезенът му отново се поду по време на мач от веригата „Макс Файт“. Миналата година пък претърпя операция на менискуса. Въпреки това Топалски ще се осланя на своя опит от битките по правилата на кикбокса и ММА.

Очаква се грандиозен сблъсък, който да остане в историята на българския кикбокс, а Топалски и Илиев са готови на битка до самия край.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    10 12 Отговор
    ЦСКА ЦСКА ЦСКА. Топалски ще го тупа като маче у дирек.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Киро

    5 0 Отговор
    Ше тупа килима тупалски обаче