Last news in Fakti

21 Декември, 2019 14:20 1 579 0

Официално: Карло Анчелоти е новият треньор на Евертън

  • евертън-
  • карло анчелоти

Феновете на ''карамелите'' със сигурност са доволни от назначението на Анчелоти

Официално: Карло Анчелоти е новият треньор на Евертън - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Италианският специалист Карло Анчелоти е новият мениджър на Евертън. Назначението му бе обявено точно един час преди дербито с Арсенал на „Гудисън парк”. Договорът на Анчелоти с Евертън е за срок от 4 години и половина.

Италианецът ще бъде на трибуните на стадион „Гудисън парк” за днешния сблъсък с лондончани, а първият му мач начело на тима ще бъде срещу Бърнли на Боксинг дей.

В момента Евертън се намира на незавидната 16-а позиция във временното класиране, на три точки от зоната на изпадащите.

Анчелоти, който е един от най-реномираните треньори в Европа и света, ще се превърне в един от най-скъпоплатените мениджъри в Англия. Италианецът е един от тримата треньори, печелили Шампионската лига три пъти – два пъти с Милан и веднъж с Реал Мадрид. Той е печелил титли още в Италия, Англия, Франция, Испания и Германия.

В периода 2009 – 2011 Анчелоти бе мениджър на Челси, с който спечели Висшата лига, ФА Къп и Къмюнити шийлд. Оттогава той води отборите на ПСЖ, Реал Мадрид, Байерн и Наполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА