Last news in Fakti

21 Декември, 2019 21:16 1 242 3

Интер попиля Дженоа и завърши 2019 г. с победа

  • серия а-
  • интер-
  • дженоа-
  • 4:0

Ромелу Лукаку отбеляза два от головете за ''нерадзурите''

Интер попиля Дженоа и завърши 2019 г. с победа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Интер размаза Дженоа с 4:0 и продължава да бъде лидер в италианската Серия А, а Ромелу Лукаку бе във фокуса на прожекторите. ''Нерадзурите'' са съперник на Лудогорец в елиминациите на Лига Европа и мачовете между двата отбора ще се играят в края на февруари.

Само за 120 секунди мощният нападател на Интер Лукаку вкара гол и даде асистенция, с което реално реши двубоя. В 31-ата минута Кандрева центрира меко и Лукаку с глава отбеляза за 1:0. Само след две минути Лукаку отново бе замесен в ситуация, след която падна и втория гол в мача. Нападателят получи топката в наказателното поле, гърдира защитник и върна към Галярдини, който с удар от 11 метра вкара за втори път в мрежата на гоститe, предаде Dsport.bg.

В началото на второто полувреме белгиецът имаше страхотна възможност да вкара и трети гол. Той получи топката абсолютно сам в наказателното поле, но стреля в тялото на вратаря на Дженоа.

Все пак Интер стигна до трети гол, но той падна от дузпа, а негов автор бе 17-годишният Себастиaно Еспозито в 64-ата минута. Интересен бе моментът преди изпълнението на дузпата. Тогава Лукаку даде топката в ръцете на Еспозито, за да изпълни 11-метровия наказателен удар, а това се оказа и дебютен негов гол в едва трети официален мач в Серия А.

В 71-ата минута Лукаку направи поредното си силно отиграване. Той пое топката отдясно, влезе в наказателното поле и с премерен удар я прати към вратата. Тя се удари в гредата и влезе в мрежата на генуезци.

По-рано днес Удинезе спечели домакинството си на Каляри с 2:1, като гостите завършиха двубоя с 10 човека. В 39-ата минута Де Паул вкара за домакините, преди Жоао Педро да изравни в 84-ата. Победното попадение за Удинезе обаче падна само 60 секунди след изравняването и бе дело на Фофана. Реферът изгони Пискане в 92-ата минута за втори жълт картон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор
    Ще ме накарат да ходя да гледам как млатят рязаногорец.
  • 2 Селянин

    1 0 Отговор
    Абе евроидиотите от Шопландия/прасета и говеда/ къде в Европа играят?
  • 3 Селянин

    1 0 Отговор
    Абе калъфките от Шопландия /говеда и прасета /къде в Европа играят?