Last news in Fakti

22 Декември, 2019 17:21 2 334 2

Лудогорец играл срещу най-слабия в Испания

  • еспаньол-
  • леганес-
  • ла лига

Еспаньол се закотви на дъното

Лудогорец играл срещу най-слабия в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Еспаньол допусна поредно поражение през настоящия сезон в Ла Лига, губейки с 0:2 при гостуването на Леганес в битка на дъното в класирането, пише гонг. Мартин Братуейт и Йосеф Ен-Несири бяха точни за отбора на Хавиер Агире в началото на всяко едно от двете полувремена.

Още в 11-та минута момчетата от Барселона получиха ранен удар. Оскар Родригес намери просранство между линиите на Еспаньол и изведе Мартин Братуейт в коридор зад защитата на гостите. Норвежецът не допусна грешка и плъзна топката под плонжа на Диего Лопес за 1:0.

В 54-та минута домакините окончателно прекършиха надеждите на Еспаньол за нещо от срещата. След комбинация по левия фланг Кевин Родригес намери Ен-Насери на точката на дузпата и той буквално разстреля Лопес за 2:0.

По този начин момчетата на Пабло Мачин останаха закотвени на последното място в класирането с актив от едва 10 точки след 18 изиграни срещи. Леганес е на 19-та позиция, но все пак успя да се доближи на само 2 точки от спасителния бряг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор
    Майко мила, като ги барне Интер ще им скъса шушоните.
  • 2 Ako inter barne levski ili ceseka штеим

    1 1 Отговор
    Ако интер барне Левски или цесека штеим скаса. Царвулите хаха