22 Декември, 2019 19:17 1 509 4

Новият в "Левски": Израснал съм в сектор Б

  • симеон славчев-
  • левски-
  • сектор б

Славчев иска да почувства какво е да играеш на "Герена"

Новият в "Левски": Израснал съм в сектор Б - 1

Симеон Славчев сподели първите си думи като играч на Левски минути, след като подписа своя договор със "сините", съобщава dsport.

"Чувствам се развълнуван. Желанието ми е да съм тук. От малък съм левскар, израснал съм в сектор "Б". Вълнението е огромно, радвам се, че съм тук. Не мисля, че е крачка назад, тук се работи професионално. Познавам треньора и хората, които работят в клуба", сподели халфът.

"Важното е, че съм тук. Имах предложения от други отбори, но желаех да дойда тук. Направил съм си равносметка за плюсове и минуси, но все пак съм левскар и една от мечтите ми е да съм на “Герена”.

Разтрогването с Карабах повлия. Тук съм защото аз го искам. Искам да почуствам какво е да играеш на “Герена”. Бил съм фен в сектор Б, което също изигра голяма роля", добави още той.

Личните ми цели са да дам всичко на отбора, феновете и клуба. Ще бъда истински левскар на терена.

В Карабах не получавах редовно шансове за изява. В момента съм в почивка, но не съм спирал да тренирам инвдивидуално. Ще бъда във форма на време за мачовете.

В момента се работи професионално и се гради. Личните ми амбиции не са важни. Важно е, че се полага стабилна почва за бъдещи успехи. Мен просто ме чака много работа.

Когато напуснах България, първенството беше на добро ниво. Сега нивото също е добро. Попитайте и останалите чужденци как стоят нещата. Не искам да сравнявам Левски с останалите отбори, в които съм играл", завърши Славчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На Батков отрочетата

    6 3 Отговор
    Това какво означава - че е бил екзалтиран ултрас и е пушил джойнти и се е мазнил на Батков докато паркира Майбаха ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Божинката

    2 0 Отговор
    Тоя не лапаше ли на Гришата?
  • 4 Фен

    1 1 Отговор
    Тоя ще запише първо нахлуване на терена