23 Декември, 2019 16:20 3 047 2

Типично по нашенски - благотворителен мач за малко да завърши с бой

  • надежда за криси

Валери Божинов пък роди нов лаф

Типично по нашенски - благотворителен мач за малко да завърши с бой - 1
Снимка: БГНЕС

Тимът на „Легендите“, съставен от бивши играчи на Левски, спечели благотворителния турнир на НСА - „Надежда за Криси“, предава sportal. Средствата събрани преди и по време на надпревата ще бъдат предадени на родителите на момчето, който се нуждае от скъпо лечение в чужбина. 6 отбора взеха участие в турнира. Освен победителите това бяха още - тимът на „Арда“ начело с президента Петър Пешев, чийто отбор загуби финала от „Легендите“ с 2:6, както и още отборите на „Благой Георгиев и приятели“, „Тони Найка и приятели“, „Медия Юнайтед“ и „Отборът на надеждата“.

Иначе неприятен момент беляза единия от полуфиналите. Конфликт между Станислав Ангелов от отбора на "Легендите" и Благой Георгиев бе близо до това да прерасне във физически. Цялата разправия накара Благой да напусне ядосан игрището през втората част, в момент, в който отборът му изоставаше с 1:2, а след него и всички от тима му го последваха и така демонстративно прекратиха участието си в надпреварата.

В отбора на победителите бяха Христо Йовов, който вкара два гола на финала, Даниел Боримиров, Пелето, Дончо Донев, Йордан Господинов, Милан Коприваров, Захари Сираков и др.

Големият победител в турнира обаче бе Кристиян Николов, за чието лечение бяха събрани 4 200 лева. 18-годишният бивш футболист се нуждае от скъпо лечение в чужбина. Той присъства на турнира и изгледа на живо всички мачове.

За всички, които искат да се включат в инициативата могат да дарят директно средства. Дарителска сметка в Уникредит Булбанк IBAN: BG31 UNCR 9660 0011 2333 04 BIC: UNCRBGSF Титуляр: Соня Георгиева Деянова

Иначе Валери Божинов бе в добро настроение и ни припомни за клиповете си с участието на Тони Найка, Асенчо Таксито и т.н. Сега прозвището си получи Благой Георгиев - Иконакиос - видео ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    8 0 Отговор
    Събрали се на едно място една камара некадърни и неуспели футболисти(без боримиров),които на всичкото отгоре и са тъпи кат галоши.
  • 2 Гоуст

    9 0 Отговор
    Само забележете сумата: 4200 лв.. Срам. Та само един от изброение харчи по толкова на ден по кръчми и салфекти