Last news in Fakti

23 Декември, 2019 18:20 1 363 5

Сари: Няма да плача, трудно някой ще спре Лацио

  • маурицио сари-
  • ювентус-
  • лацио

Отдава загубата на Ювентус на умората

Сари: Няма да плача, трудно някой ще спре Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не скри възхищението си от страхотната форма, в която се намира Лацио напоследък, пише novsport. “Орлите” за втори път от началото на сезона победиха торинци с 3:1, този път в битката за Суперкупата на Италия. Специалистът смята, че ако римляните запазят тази форма, трудно някой може да ги спре. Иначе Сaри оправда загубата на своя тим с натрупаната умора.

“Борихме се до последно, но моето усещане бе, че в края на мача изоставахме по отношение на физическата и психологическата енергия. Това е нормално да се случи, когато си в серия от осем мача през три дни. Бяхме близо до изравняването, но след това допуснахме трети гол с последния удар в мача. Но до последно имахме шанс. Вчерашната тренировка бе една от най-добрите от началото на сезона и това ме подлъга, че играчите са в по-добра кондиция, отколкото се оказа в действителност. Ако знаех, че нещата са такива, щях да направя повече промени, но последните тестове показваха, че това не е необходимо”, сподели Сари.

До момента Сари има само един трофей в треньорската си кариера. Той спечели Лига Европа начело на Челси, но все още няма успех в Италия.

“Това е разочароващо, но не очаквайте сега да седна и да се разплача. Това с нищо няма да помогне. Не вярвам играчите ми да се повлияят от тези две загуби. Лацио в момента е в невероятна форма и всичко им се получава, но това може да се промени в следващите два-три месеца. Ако успеят да запазят тази форма, трудно някой би могъл да ги спре. Но нека не забравяме, че сезонът продължава още пет месеца и има да се изиграят още много мачове”, допълни наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1245678

    4 7 Отговор
    Ювентус,също като Барселона е едно жалко,съдийско отборченце.......мноооого жалко

    Коментиран от #2

  • 2 абсолютно

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "1245678":

    вярно, всички такива отбори, които си осигуряват победи с пари скъпи играчи са жалки, убиват интригата и превръщат спорта в извращение
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Nadya

    1 0 Отговор
    Jalki tapaci ste
  • 5 Nadya

    0 0 Отговор
    Da mi yadete putkata