25 Януари, 2020 18:12 1 149 0

Сари намекна, че може да се откаже, след като работата му в Ювентус приключи

  • маурицио сари-
  • ювентус-
  • намек за отказване

''Самото напрежение не е такъв проблем. По-скоро проблемът е в това какво всеки очаква от себе си'', коментира опитният италиански специалист

Сари намекна, че може да се откаже, след като работата му в Ювентус приключи - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари не се притеснява от евентуалното негативно отношение на тифозите на бившия му клуб Наполи по време на предстоящото утре дерби от Серия А. За специалиста това ще бъде първи мач срещу неаполитанците, след като той изкара три сезона при тях.

''Toва ще бъде специален двубой за мен, но нека да не отделяме толкова много внимание на личните неща. Ако привържениците на Наполи ме освиркват, ще го приема като израз на обич от тяхна страна. Те обаче не постъпиха добре спрямо Гонсало”, заяви Сари.

Треньорът бе попитан дали с решението си да застане начело на Юве си е затворил вратата за евентуално завръщане начело на отбора от “Сан Пауло”, а опитният италиански специалист отговори по следния начин на въпроса:

''Сега точно не мисля за това. След настоящата ми работа може и да се откажа. Ще видим колко енергия е останала в мен в края. Самото напрежение не е такъв проблем. По-скоро проблемът е в това какво всеки очаква от себе си. Ако обръщаш голямо внимание на целия този цирк, то си свършил. Не знам как ще се чувствам след две години, когато договорът ми изтече. Може да избера да продължа, но това да се окаже грешно решение.''


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА