Last news in Fakti

24 Декември, 2019 13:14 2 465 3

Фурнаджиев се запъна за БФС, въпреки че Домусчиев си го иска

  • атанас фурнаджиев-
  • кирил домусчиев-
  • бфс

Имал твърде много бизнес ангажименти

Фурнаджиев се запъна за БФС, въпреки че Домусчиев си го иска - 1
Фурнаджиев и Домусчиев засега не гледат в една посока; Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев коментира пред sportal думите на Кирил Домусчиев по негов адрес. Собственикът на Лудогорец, който е и член на Изпълнителния комитет на футболната централа, заяви, че в Бояна трябва да управлява фигура с възможности и авторитет, чийто бизнес не е фалирал. След това Домусчиев посочи Фурнаджиев като човек с такъв профил.

"За момента не съм променил решението си. Преди месец казах, че не смятам да се кандидатирам за президент на БФС и към днешна дата това не се е променило. Имам твърде много бизнес ангажименти, а човекът, който застане начело на футбола ни, трябва да има повече време за футболните дела. За да се кандидатирам, трябва да се откажа от известна част от нещата, с които се занимавам в бизнеса. Дано идната година е успешна за българския футбол", заяви Фурнаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00000014

    7 0 Отговор
    Не ще да бъде подлога.
  • 2 След поразиите направени от перуката

    2 0 Отговор
    Ще трябва да минат 10 години докато имаме нови обучени футболисти, ако въобще разбият школите който затриха с лека ръка за да внасят менте футболисти.
  • 3 Тез пък

    1 1 Отговор
    Домуса и Фурната - двете "приятелчета"! Те ще ви "оправят" ... футбола!