Last news in Fakti

26 Декември, 2019 15:52 1 350 2

Ще има ли нов отбор Балъков? Май по към не!

  • красимир балъков-
  • национален отбор-
  • футбол-
  • efbet лига

Рано или късно ще се върна във футболния занаят, който ми е в кръвта

Ще има ли нов отбор Балъков? Май по към не! - 1
Снимка: БГНЕС

Какво се случва с Красимир Балъков, след като подаде оставка като селекционер на националния отбор? Верни ли са слуховете, че скоро ще го видим начело на клубен тим? Отговорите на тези въпроси даде героя от световното първенство в Щатите през 1994 година пред Блиц..

"В момента съм в Щутгарт. Тук съм за коледните празници, тук ще посрещна и Новата година. Почивам, отмарям и съм близо до семейството ми.

Да, има интерес към мен, но не избързвам. Даже наскоро отклоних предложение от страна от нашия регион. Не искам обаче да изпадам в подробности, защото нищо не се получи. Знам, че рано или късно ще се върна във футболния занаят, който ми е в кръвта.

На 4 януари заминавам за Португалия. Ще отида до Спортинг (Лисабон), за да видя какво се случва в бившия ми тим. Ще остана десетина дни на португалска земя и ще посетя още няколко отбора. Не бързайте обаче със спекулациите, че има интерес оттам за мен. Няма такова нещо. Просто аз обичам да наблюдавам как вървят футболните и по-специално треньорските процеси не само у нас, но и в чужбина. Даже преди двайсетина дни бях в Испания, където изгледах тренировките на няколко отбора", заяви Балъков.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Забележете как се изказва

    1 5 Отговор
    "Рано или късно ще се върна във ФУТБОЛНИЯ занаят", а не в треньорския. Значи и сам знае, че никакъв треньор не е.