Last news in Fakti

27 Декември, 2019 19:15 8 892 13

Красавица отсвири Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • виктория оденцова-
  • ювентус

Той ми писа, разбира се, че не му дадох шанс

Красавица отсвири Кристиано Роналдо - 1
Снимка: Twitter

Една от най-красивите рускини Виктория Оденцова направи признания за португалската суперзвезда Кристиано Роналдо. Сексбомбата бе попитана дали нападателят на Ювентус е "харесал" някои от нейните снимки в социалните мрежи. Одинцова обаче стигна по-далеч и обясни какво се е случило между нея и Роналдо.

"Той ми писа. Беше много отдавна. Съобщението беше: "Здравей, как си?". Не отговорих, а направо го изтрих. Разбира се, че не му дадох шанс. Познавам няколко момичета, на които също е писал. Веднага си казах "пич, довиждане" и изтрих съобщението", разказва Одинцова.

Рускинята обаче признава за близки отношения с Неймар и пилота Люис Хамилтън.

"С двамата имам чисто приятелски отношения. Хамилтън е най-известният човек в моя телефонен указател. За последно си писахме на 15 ноември, когато ме поздрави за рождения ми ден. Това е. С двамата просто си пишем и се чуваме понякога", категорична е Одинцова.

"Познавам Неймар покрай Люис. Двамата са приятели. Напълно нормален човек е", казва красавицата за бразилската звезда.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    35 12 Отговор
    НА ТОВА МУ СЕ ВИКА "МЪЖКО МОМИЧЕ"...СТАБИЛНА РУСКИНЯ!
  • 2 Tate

    29 2 Отговор
    Тая какво точно работи та се познава с тоя и оня пица ли им е носила? Напълни се с разни "стерви" дето се снимат по шезлонги и басейни и нищо друго ,Работата да не само да хубавее и да показва краци !! И после "Оле сина е джендър" е къв да е с тия мастии дето даже и не "!!бутат"
  • 3 Щщщ

    10 10 Отговор
    Кой пък я определи като една от най - хубавите рускини с тоя месест грозен нос? Някой, който жена не е виждал през живота си явно. Всяка втора рускиня е по - хубава от нея. Аз съм си писал с по - хубави от нея. Леле...
  • 4 Дидо

    26 0 Отговор
    Я пиши на наща Николета да видиш какво ще стане!!!!!!
  • 5 Йозеф

    22 6 Отговор
    Рускините са красиви до 25, после стават свлачища, алкохола почва да им личи.
  • 6 Дако чикиджията

    20 6 Отговор
    някаква руска мастия отсвирила Роналдо???? Ами че той може да е с хиляди като нея... не виждам никакъв проблем.
  • 7 Опс

    8 4 Отговор
    Не кой знае какво девойчето !
  • 8 Христо

    3 6 Отговор
    Мен всъщност ме беше блокнала. Моя фалшив профил с негови снимки. Ама ги бях свалил при включен спестен график и тая се усети на секундата. И явно се беше толкова разстроила, че си го изкара на мен. А сестра й вече беше клъвнала, ала тая ме издаде. Незнам що си мечтаят само за богаташи. Дорде ги чакат, що ме хванат мен поне за един месец.
  • 9 Дончо

    4 4 Отговор
    Е па мацката не иска да се занимава с педеруги, макар и звезди!
  • 10 пешо

    3 4 Отговор
    МНОГО Е КРАСИВА, ЯКА РУСКИНЯ ДА Е ЖИВА ИЗДРАВА.
  • 11 болгар

    1 0 Отговор
    жена ми има по хубав задник а любовницата п о хубави очи и цици
  • 12 незнайко

    0 0 Отговор
    НА МЕН ЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ ПИШЕ ?
  • 13 гот

    1 0 Отговор
    Съдържателна и изчерпателна статия, супер. Те тези мъже не я канят по скъпарски хижи, за да си говорят с нея, нито да я гледат как се излежава. Всяка си има тарифа, било то и да не е изразена директно в парични знаци. Повечето актриси цапат чаршафите, само за да стигнат до погледа на някой известен режисьор. Ако стане добре, ако не стане са били притиснати и не са имали възможност да откажат от страх за кариерата им, пускат едно обвинение в изнасилване и са доволни.