Last news in Fakti

28 Декември, 2019 09:46 3 516 0

Така се прави: Вратар на ЦСКА тренира и по празниците

  • густаво бусато-
  • цска-
  • тренировки

Густаво Бусато е отбелязал и своя съотборник - Жанио Бикел, който се възстановяваше през последните 2 месеца

Така се прави: Вратар на ЦСКА тренира и по празниците - 1
Кадър: ТВ

Вратарят на ЦСКА - Густаво Бусато доказа, че поддържа форма и по празниците. Бразилецът пусна стори в своя профил в Инстаграм, на което си е направил селфи след тичане в НСА. Той е отбелязал и своя съотборник - Жанио Бикел, който се възстановяваше през последните 2 месеца.

Бусато си остана в България, тъй като преди дни неговата съпруга - Даниела го дари с дете. Бразилската двойка си има малка дъщеричка на име Изабел. Подобно беше положението с крилото на Левски Паулиньо, който през миналата година остана в София и не пътува за Бразилия, тъй като детето му бе много малко, за да се вози в самолет.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА