Last news in Fakti

31 Декември, 2019 12:01 3 918 5

Боец: Инжектираха ми стволови клетки от прасе

  • долауей-
  • инжектиране-
  • стволови клетки-
  • прасе-
  • мма-
  • ufc

Си Би Долауей, който многократно е хващан с допинг, разкри, че си е направил операцията в Мексико

Боец: Инжектираха ми стволови клетки от прасе - 1
Снимка: instagram

Бившият боец на UFC Си Би Долауей се присъедини към RIZIN, след като USADA го наказа за две години. Той е давал многократно положителни проби за допинг, като сред откритите забранени вещества са анастрозол и пралморелин. Тези вещества са открити в неговите проби от миналата година, но това не е всичко, защото в началото на тази година той дал нова положителна проба, като този път открили кломифен.

Това обаче е без значение в Япония, където той получава шанс за титлата в полутежка категория и ще се бие срещу шампионът Жири Прохазка събитието RIZIN 20, което ще се проведе утре. Си Би губи 4 от последните си 6 битки и в края на миналата година загуби серията си от 2 поредни победи, след като беше нокаутиран от Халид Муртазалиев. "The Doberman" реши да поговори за този шанс, както и за провалите на тестовете и има доста интересна теория:

"Вълнувам се от това, че ще се върна и ще се състезавам. Обичам да се бия и се вълнувам от това, че ще се бия в Япония. Обичам UFC и не искам да говоря лошо за тях, но аз съм тук в RIZIN, където ще се бия на Нова година и това си е голяма работа. Винаги съм знаел, че един ден ще се бия тук в Сайтама. Получих шанс за титлата още в първата ми битка и това е голяма работа за мен. Имах проблеми с гърба и трябваше да ми инжектират стволови клетки в Мексико. Това е в основата на провалите ми, защото се оказа, че клетките са били от прасета. Получаваш това, за което си платил. Нищо чудно, че цената в САЩ беше 3 пъти по-висока от тази в Мексико.

В момента съм като някакъв експерт в тази област. Преди наистина не знаех толкова много. Не разбирах различните видове стволови клетки. Очевидно в Мексико са използвали стволови клетки от свине и явно са добавяли някакви неща към тях. Оздравях и се чувствам отлично и също така се вълнувам от това, че се върнах. Мисля, че ми трябваше това време извън клетката. Инжектираха ми стволови клетки и в САЩ и сега съм здрав. Не ми остава много в спорта. Всичко ми харесва в Япония. Аз ще гледам да сваля Жири на земята, а той ще търси нокаут. Това ще бъде от този тип битки, в които се бият борец и страйкър", каза боецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    11 0 Отговор
    Сега си обяснвам, защо едно много талантливо в БГ бизнеса момче изглежда така !
  • 2 Тиквун Суджуколепний

    13 1 Отговор
    Ние па имаме премиер с клетки от Тиква

    Коментиран от #3

  • 3 Победител

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквун Суджуколепний":

    Малеее, колко трябва да си зле, за да те бие такъв премиер 15 пъти на избори! Че и още ще има...
  • 4 Серина Уилямс

    4 0 Отговор
    На мен ми инжектираха стволови клетки от горила , и кво от това?
  • 5 Кратун Борисов

    1 0 Отговор
    Кви столови клетки???