2 Януари, 2020 10:15 1 986 0

Хванаха фенове на Черно море, обрали бензиностанция

  • фенове-
  • черно море-
  • кражба

Задигнали стоки за 800 лева

Хванаха фенове на Черно море, обрали бензиностанция - 1

Трима млади мъже на възраст между 20 и 23 години, фенове на Черно море (Варна), са уличени в кражба на стоки на стойност 800 лева от бензиностанция ОМВ в бургаския ж.к."Изгрев", съобщават от ОД на МВР в Бургас.

Агитката на варненци се връщала след гостуването на Локомотив в Пловдив. Автобусът с организираните фенове спрял на бензиностанцията, настъпила суматоха и веднага след тръгването на ултрасите се оказало, че липсват доста стоки.

Видеозаписите са показали, че те са задигнати от тримата хард привърженици на Черно море. Със съдействието на ОД на МВР във Варна, заподозрените са издирени, арестувани и направили пълни самопризнания, поемайки ангажимент да възстановят сумата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА