Last news in Fakti

4 Януари, 2020 15:25 1 904 4

Шеф в Мерцедес: Михаел Шумахер има голям принос за успехите ни

  • михаел шумахер-
  • формула 1-
  • мерцедес-
  • успехи

Тото Волф изрази любопитно мнение

Шеф в Мерцедес: Михаел Шумахер има голям принос за успехите ни - 1
Снимка: Мерцедес

Михаел Шумахер има голям принос за успехите на Мерцедес в последните 6 години във Формула 1. Това твърди шефът на Сребърните стрели Тото Волф, предава Clubs1.bg.

7-кратният шампион кара за заводския тим на немския концерн от 2010 до 2012 г. и бе част от изграждането на екипа. А той доминира от 2014 г. насам и спечели всички титли при пилотите и конструкторите.

''Михаел има голям принос за успехите на Мерцедес“, каза Волф пред Motorsport-Total. „Ако Браун GP не съществуваше, и без визията на Норберт Хауг за това как трябва да изглежда тимът, и без Михаел като пилота звезда, нашата успешна история също нямаше да я има.

Промяната във възприятието за нашия проект на борда на директорите се случи в края на 2012 г. и в началото на 2013 г. Тогава аз бях още външен за Мерцедес човек. От компанията ме попитаха дали с настоящите си ресурси и организация ще могат да спечелят шампионата.

Имаше разминаване между очакванията и това, което реално бе възможно. През 2013 г. имаше увеличение на бюджета. Казах им, че за онзи сезон реалистично е класиране между 3-о и 6-о място. А с новите правила за 2014 г., вече ще можем да се борим за шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Cccv

    7 4 Отговор
    И като е дал толкова за вас от мерцедес,Вие лицемерни свини ,колко дадохте за неговото лечение,докато ви носеше дивиденти ,беше добър ,после го захвърлите и изоставите семейството ме да се бори за него,боклуци скапани ,затова докато сме живи и здрави ,трябва да си правим железни договорите с такива като вас и то за много повече пари отколкото сттруваме в момента на пистата или ринг

    Коментиран от #2

  • 2 Учуден.

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Cccv":

    Що бе приятел вече изхарчиха ли му мильоните за лечението ????? И според тебе колко мильона трябва да занесе Шумахер на оня свят че да му стигнат да си живее добре там?????
  • 3 Стефчо-Кефчо.

    2 6 Отговор
    Много се кефя когато пукне някой милионер и особенно ако е млад а наследниците му сигурно още повече и от мен се кефят .

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.