Last news in Fakti

6 Януари, 2020 13:45 1 208 4

Макс Верстапен готов за титлата

  • формула 1-
  • ред бул

Вървим в правилната посока, в това не се съмнявам

Макс Верстапен готов за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен коментира пред медиите какво предстои на тима през новия сезон през 2020 година.

"Готов ли съм за борбата за титлата? Да! Готов съм. Вървим в правилната посока, в това не се съмнявам. Всичко зависи от това, как ще се представим при разработката на болида. Надявам се да е достатъчно. Регламентът практически не се променя, така ще използваме базата от миналата година. За втора година ще сме с двигатели Хонда, което също ще помогне", коментира младият холандски пилот.

"Значително подобрихме двигателя, знаем къде трябва да се подобряваме и ще видим прогрес. Сезон 2019 беше много позитивен, представих се стабилно, отборът работеше добре. Ако успеем да подобрим или поне задържим нивото от 2019, то със сигурност ни чака силен сезон", добави пилотът на Ред Бул.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 124

    3 3 Отговор
    Готов е ,ама ще трябва да изчака още 2-3години поне
  • 2 ХАХА

    3 3 Отговор
    Готов е да! Готов е да кара с табелата "край на колоната"

    Коментиран от #3

  • 3 МП4

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХА":

    Яд ли те е ганя
  • 4 зрител

    1 0 Отговор
    Има реални шансове.Тази година е трети и то с двигател Хонда от началото на сезона.Спечелиха три състезания и са сериозна конкуренция на Мерцедес.Ферари пак ще са слаби с оня очилатко шеф.Жалко за Льоклер добър пилот е.