4 Януари, 2020 20:23 988 2

Капитанът на волейболните национали: Ще дадем най-доброто от себе си

  • волейбол-
  • олимпийска квалификация-
  • берлин-
  • българия

Виктор Йосифов е обнадежден за предстоящата олимпийска квалификация в Берлин

Капитанът на волейболните национали: Ще дадем най-доброто от себе си - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния тим на България по волейбол - Виктор Йосифов, говори пред медиите преди началото на европейската олимпийска квалификация. 34-годишният волейболист заяви, че ще бъде тежък турнир, но българският тим е в добро състояние.

Само победителят от надпреварата ще вземе квота за Токио 2020. Нашите са в група B със Сърбия, Франция и Холандия.

"Това е последният ни шанс да сме в Токио. Със сигурност ще бъде много силен турнир, с някои от най-добрите европейски отбори. Всички тимове са тук само с една цел - класиране на Олимпийските игри. Ще бъде тежко, но сме в добро състояние. Ще дадем най-доброто от себе си и ще се насладим на времето тук", сподели Йосифов на срещата с медиите в Берлин.

Нашите момчета започват участието си в понеделник (6 януари) с мач срещу Франция. Срещата е от 18,00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Мирчо

    3 0 Отговор
    Тее винаги дават най - доброто от себе си и винаги се прибират първи от турнирите!

    Коментиран от #2

  • 2 Именно

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бате Мирчо":

    Важното е че са първи! ;)