Last news in Fakti

7 Януари, 2020 18:15 869 0

Фенербахче иска Рикардо Родригес от Милан

  • рикардо родригес-
  • милан-
  • фенербахче

Клубът от Истанбул се надява да убеди италианците да продадат левия защитник

Фенербахче иска Рикардо Родригес от Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Турският гранд Фенербахче прави всичко по силите си, за да купи Рикардо Родригес от Милан, съобщава Fanatik. Клубът от Истанбул се надява да убеди италианците да продадат левия защитник, който след идването на Тео Ернандес загуби титулярното си място на “Джузепе Меаца”.

От началото на сезона националът на Швейцария има само 5 участия за “росонерите” във всички турнири от началото на кампанията. Милан взе Родригес през лятото на 2017 г. от Волфсбург срещу 15 млн. евро.
Очаква се още тази седмица представители на “фенерите” да пътуват до Милано за преговори.

Фенербахче не е триумфирал с титлата в Турция от пролетта на 2014-а година насам. В момента тимът е на 6 точки от първото място.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА