Last news in Fakti

8 Януари, 2020 10:10 796 0

Милан се колебае за датски национали

  • андреас кристенсен-
  • симон кяер-
  • милан-
  • италия-
  • серия а-
  • жан-клер тодибо

В списъка на италианския клуб са Андреас Кристенсен и Симон Кяер

Милан се колебае за датски национали - 1
Снимка: БГНЕС

Привличането на Жан-Клер Тодибо в Милан съвсем не е сигурно и "росонерите" вече се оглеждат за алтернативи на младия французин от Барселона. В списъка на италианския клуб, с евентуални попълнения за центъра на защитата, са двама датски национали - Андреас Кристенсен и Симон Кяер.

Кристенсен има само 8 мача за Челси в Премиър лийг този сезон и от "Стамфорд Бридж" са готови се разделят с него. "Сините" обаче предпочитат да го продадат, докато за Милан на този етап е по-изгодно да вземат бранителя под наем.

Другата опция за "червено-черните" е да се подсилят с опитния Кяер, който е резерва в Аталанта и не крие, че иска да напусне. Датчанинът е в Бергамо като преотстъпен от Севиля. Възможно е като част от сделката в Аталанта да се върне Матия Калдара.

Колкото до Тодибо, проблемът е, че от Барса не са склонни да включат в договора за преотстъпване клауза, която да позволява на Милан да откупи младока.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА