Last news in Fakti

8 Януари, 2020 11:33 1 649 0

Етър с промени в треньорския щаб

  • футбол-
  • етър-
  • илиян киряков-
  • управителен съвет

Ръководните органи на клуба приеха и гласуваха промяна в наименованието на футболния клуб съгласно новите изисквания на Закона на спорта

Етър с промени в треньорския щаб - 1

Етър направи промени в треньорския щаб. Това стана ясно след вчерашното заседание на Управителния съвет на клуба. От спортно-техническия екип отпада легендата и герой от САЩ`94 Илиян Киряков, на когото ще бъде предложена друга длъжност в клуба. В новия треньорски щаб влизат Марин Стефанов и Николай Катъров.

Освен това стана ясно, че УС на Етър ще направи своя отчет за периода 2016-2019 г. на следващо извънредно Общо събрание, което ще се проведе в срок до 28 февруари. На него ще бъдат разглеждани и промените в ръководните органи и ще бъде обявен новият УС.

Ръководните органи на клуба приеха и гласуваха промяна в наименованието на футболния клуб съгласно новите изисквания на Закона на спорта. Занапред той ще се казва „Футболен клуб Етър ВТ“, като това ще бъде вписано в Търговския регистър. До момента дружеството носеше името СФК „Етър Велико Търново”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА