Last news in Fakti

11 Януари, 2020 18:07 3 107 5

Златан бележи за успех на Милан

  • милан-
  • каляри-
  • серия а-
  • златан ибрахимович

"Росонерите" победиха Каляри с 2:0

Златан бележи за успех на  Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Милан победи като гост с 2:0 Каляри в среща от 19-тия кръг на италианската Серия А. И двата гола паднаха през втората част и бяха дело на Рафаел Леао в 46-ата и на Златан Ибрахимович в 64-ата минута, който започна като титуляр за първи път откакто се завърна в Милано.

Първата ситуация дойде в 17-ата минута, когато Тео Ернандес стреля, но Робин Олсен успя да избие с крак.

В 30-ата минута Златан Ибрахимович засече с глава от малък ъгъл центриране на Рафаел Леао, но отново Олсен успя в последния момент да избие, а след това топката се отби от дясната греда и излезе в ъглов удар. След центрирането от корнер Леао направи непростим пропуск от два метра на празна врата.

В 37-ата минута Хакан Чалкханоглу стреля силно, но над вратата.

Първата по-опасна ситуация за домакините дойде в 38-ата минута, когато Наитан Нандес се опита да прехвърли Джанлуиджи Донарума от 30-тина метра, но италианският национал успя да се върне и изби пред голлинията.

Още в началните секунди на втората част „росонерите“ поведоха. Саму Кастийехо изведе с дълго подаване Рафаел Леао, който пое топката и отправи удар, който рикошира в защитник на Каляри, след което топката прехвърли вратаря Олсен и влезе в мрежата за 0:1.

В 64-ата минута Златан ознаменува първия си мач като титуляр след завръщането си в Милано с гол. Тео Ернандес получи дълъг пас на левия фланг, след което по земя намери Ибрахимович, който с левия крак намери далечния ъгъл на вратаря за 0:2.

До края на срещата Златан прати още веднъж топката в мрежата, но попадението беше отменено заради засада.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mi ta ka

    5 3 Отговор
    GOD ZLATAN!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анти мангал.

    3 8 Отговор
    Тоя Златан е мръсен ислямист.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Старата школа

    0 1 Отговор
    ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЧ-ТАЛАНТЛИВ СРЪБСКИ ЦИГАНИН,СЪС ШВЕДСКО ГРСЖДАНСТВО.