Last news in Fakti

11 Януари, 2020 19:36 1 364 0

Челси разпиля Бърнли (ВИДЕО)

  • челси-
  • футбол-
  • висша лига-
  • бърнли

Тимът на Франк Лампард се поздрави с 3:0 след голове на Жоржиньо от дузпа в 26-ата минута, Тами Ейбрахам в 38-ата минута и Хъдсън Одой в 49-ата

Челси разпиля Бърнли (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Челси разгроми Бърнли с 3:0 в мач от 22-рия кръг на английската Висша лига. Тимът на Франк Лампард се поздрави с успеха след голове на Жоржиньо от дузпа в 26-ата минута, Тами Ейбрахам в 38-ата минута и Хъдсън Одой в 49-ата.

Отборът на Бърнли първи успя да вкара топката в мрежата в 18-ата минута, но попадението бе отменено заради засада. Ситуацията все пак бе проверена с ВАР, но нямаше нищо нередно в отсъждането на Кевин Френд.

В 26-ата минута Матю Лоутън събори връхлитащия на скорост Вилиан и реферът посочи бялата точка. Зад топката застана Жоржиньо, който не трепна и даде начало на голеадата.

Бърнли играеше доста прилично и в 34-ата минута Дуайт МакНийл пробва рефлексите на Кепа, който се справи добре и спаси.

Въпреки това, Челси успя да удвои. В 38-ата минута Тами Ейбрахам засече топката с глава, след центриране на Рийс Джеймс.

Второто полувреме продължи в същото темпо за тимът на Франк Лампард и отборът успя да направи резултата класически. Сезар Аспиликуета изпрати прецизно центриране в наказателното поле, където Калъм Хъдсън-Одой матира Ник Поуп за 3:0 в 49-ата минута. Ситуацията бе преразгледана със системата ВАР, поради съмнения за засада, но такава нямаше и попадението бе зачетено.

С тази победа "сините" събраха 39 точки на шестата позиция, докато "виненочервените" са на 15-то място на 4 точки над зоната на изпадащите. В следващия кръг Бърнли приема Лестър Сити у дома си, а Челси гостува на Нюкасъл.

ЧЕЛСИ: Кепа, Джеймс, Рюдигер, Кристенсен, Аспиликуета, Баркли, Жоржиньо, Маунт, Вилиан, Хъдсън-Одой, Ейбрахам.

БЪРНЛИ: Поуп, Лоутън, Тарковски, Мий, Тейлър, Ленън, Уестууд, Корк, Макнийл, Хендрик (Видра 73"), Ууд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА