12 Януари, 2020 11:29 1 497 0

Теодор Салпаров: Време е за промени (ВИДЕО)

  • теодор салпаров-
  • волейбол-
  • национален отбор

Всички, с които комуникирах са преживели, както и ние на терена, тези хубави победи в така важния турнир, който за мен беше последен

Теодор Салпаров: Време е за промени (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Един от лидерите на мъжкия ни национален отбор по волейбол Теодор Салпаров бе специален гост в предаването „Събуди се” по NOVA, след като през седмицата официално обяви оттеглянето си от представителния тим със съобщение във Facebook.

„Седмицата беше емоционална не само за мен, но и за цяла България. Всички, с които комуникирах са преживели, както и ние на терена, тези хубави победи в така важния турнир, който за мен беше последен. Не успях да реализирам мечтата си за последна Олимпиада в Токио, но се радвам, че завършвам кариерата си в националния отбор с високо вдигната глава. Да победиш сили като Франция, Сърбия бе голяма тръпка и емоция и смятам, че моментът да взема това решение е правилен”, коментира Салпаров.

Ето какво каза още Салпаров:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА