13 Януари, 2020 08:59 802 1

Дерменджиев все още се надява, че Ивелин Попов ще се завърне в националния

  • георги дерменджиев-
  • ивелин попов-
  • национален отбор

След изхвърлянето на Йордан Лечков от българския футболен съюз обаче е възможно атакуващият полузащитник да преосмисли решението си

Дерменджиев все още се надява, че Ивелин Попов ще се завърне в националния - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на българския национален тим Георги Дерменджиев все още се надява, че Ивелин Попов ще се завърне с екипа на националната ни гарнитура за решителния бараж с Унгария през месец март. Информацията е предадена от "Меридиан мач".

Попов обяви оттеглянето си от националния ни тим след победата над Чехия през месец ноември на "Васил Левски", като неговата позиция по темата по принцип е твърда.

След изхвърлянето на Йордан Лечков от българския футболен съюз обаче е възможно атакуващият полузащитник да преосмисли решението си. На подобен обрат се надява и самият Дерменджиев.

"Има разговори с Ивелин Попов и ще има още разговори. След контролата с Беларус отново ще говорим", започна селекционерът.

"Вие знаете, че това е световна практика. Има много играчи, които са изявявали подобна позиция, а след това са се връщали. Аз мисля, че може да се случи. Ивелин е момче, което си държи на думата, но ще имаме финален разговор и тогава ще знаете истината, и вие", завърши Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буквар

    3 0 Отговор
    "Йордан Лечко", "ще имаме финален разговори", запетаята трябва да бъде премахната от този език, само пречи на "репортерите".