Last news in Fakti

13 Януари, 2020 13:14 1 389 0

Левски крие за халф

  • левски-
  • петър хубчев-
  • асен чандъров

Младежкият национал, който беше привлечен на "Герена" през лятото от изпадналия във Втора лига Септември (София) заедно със Здравко Димитров, почти не получаваше шанс за изява

Левски крие за халф - 1

Атакуващият полузащитник на Левски Асен Чандъров изненадващо не попадна в групата на "сините" за първия подготвителен лагер в Сандански. От клуба обявиха, че Петър Хубчев е взел 24-ма футболисти, сред които двама юноши - Костадин Илиев и Марин Петков, а Найджъл Робърта остава в София заради вирусна инфекция.

В информацията не се съобщава защо Чандъров не е в групата.

Младежкият национал, който беше привлечен на "Герена" през лятото от изпадналия във Втора лига Септември (София) заедно със Здравко Димитров, почти не получаваше шанс за изява. Договорът му за наем ще бъде прекратен и той ще се завърне в тима, който държи правата му. Септември е лидер във Втора лига, a треньор е Милен Радуканов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА