Last news in Fakti

14 Януари, 2020 13:56 647 0

Атлетико преговаря с Лаказет, ако не привлече Кавани

  • льомар-
  • лаказет-
  • кавани-
  • псж-
  • атлетико мадрид-
  • симеоне-
  • трансфер-
  • резерва

Нападателят на Арсенал е резервен вариант за Диего Симеоне

Атлетико преговаря с Лаказет, ако не привлече Кавани - 1
Снимка: БГНЕС

Единсон Кавани беше считан за сигурно ново попълнение на Атлетико Мадрид, но от Пари Сен Жермен не искат да се разделят с уругваеца преди края на сезона, когато той ще стане свободен агент. Диего Симеоне все още таи надежди, че Кавани ще подсили “дюшекчиите”, но ако сделката пропадне, Атлетико ще търси друг нападател.

“Marca” твърди, че резервният план на испанския клуб е да стартира преговори с Арсенал за Александре Лаказет. Французинът беше искан от Симеоне още докато носеше екипа на Лион. Сега той може да премине на Wanda Metropolitano”, за да засили конкуренцията в предни позиции. В момента единственият здрав централен нападател на Атлетико е Алваро Мората и това прави привличането на още един футболист на този пост наложително.

Арсенал пък има интерес към крилото на мадридчани Тома Льомар и не е изключено двата клуба да осъществят размяна. Льомар така и не успя да се наложи в Атлетико и е наясно, че му се търси купувач. Крилото е трансферна цел не само на Арсенал, но и на Тотнъм.

Лаказет също може да потърси ново предизвикателство. Той има 15 мача и 5 гола в Премиър лийг от началото на сезона, но нерядко остава на пейката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА