Last news in Fakti

14 Януари, 2020 15:50 1 003 1

Рашфорд е по-ефикасен от Кристиано и Анри

  • маркъс рашфорд-
  • манчестър юнайтед

Десятката на "червените дяволи" има на сметката си вече 200 мача във всички турнири

Рашфорд е по-ефикасен от Кристиано и Анри - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият футболист на Манчестър Юнайтед през този сезон – Маркъс Рашфорд не просто продължава да впечатлява всички на Албиона в последните няколко месеца, а вече дори задмина легенди на английския футбол с резултатите си.

Десятката на „червените дяволи“ има на сметката си вече 200 мача във всички турнири, в които е отбелязал 64 гола и се е отчел с 31 асистенции, което значи, че Рашфорд е допринесъл за 95 попадения на своя отбор.

За същия брой двубои европейският шампион – Кристиано Роналдо е вкарал 47 пъти и е дал последния пас 41 пъти с екипа на 20-кратния шампион на Англия.

Топ 3 на играчите, подвизавали се с екипа на английски тим е бившият капитан на Арсенал – Тиери Анри. Световният шампион от 1998 година с Франция се е разписал 50 пъти и е подал за още 11 гола по английските и европейски терени с фланелката на "топчиите".

Освен изумителната ефективност за този период от срещи, продуктът от школата на рекордьора по титли във Висшата лига е третият най-млад играч от клуба, който достига кота 200 двубоя след Джордж Бест и Раян Гигс.

На колко още постижения ще стане автор 22-годишното крило с екипа на Юнайтед или друг английски отбор, само времето ще покаже.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До тук добре

    1 2 Отговор
    Ама тая раса като се понахрани, и почва да си показва магариите и свършва бързо кариерата, примери много! Ще видим след 4 години къде ще е!