16 Януари, 2020 17:52 969 0

Милан вади 30 млн. евро за испански национал

  • динамо загреб-
  • дани олмо-
  • милан-
  • серия а

От Динамо са склонни да приемат офертата, като изчакват да разберат дали от антуража на играча са съгласни с трансфера

Милан вади 30 млн. евро за испански национал - 1

Младата звезда на Динамо (Загреб) Дани Олмо е много близо до преминаване в Милан, пише хърватският “Спортске новости”.

Според информацията “росонерите” са изпратили оферта на стойност 30 млн. евро за 21-годишния испански национал. От Динамо са склонни да я приемат, като изчакват да разберат дали от антуража на играча са съгласни с трансфера. От изданието допълват, че Олмо и неговите агенти също искат да се стигне до сделка. Въпреки това, президентът на хърватския гранд Мирко Баришич отрече пред Tuttomercatoweb да е получавал официално запитване от Италия за таланта.

Преди няколко седмици атакуващият халф беше смятан за цел на Барселона, като самият футболист потвърди за конкретно запитване на каталунците за него. То обаче е било отхвърлено от Динамо, като изглежда, че интересът на Барса към своя юноша е спаднал.

Междувременно, Джанлука Ди Марцио твърди, че Милан търси на Острова заместник на почти сигурния напускащ Рикардо Родригес. Набелязаните играчи са 17-годишният шотландец Аарън Хики от Хартс и 22-годишният американски национал Антони Робинсън, чийто клубен отбор е Уигън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА