Last news in Fakti

17 Януари, 2020 13:27 1 203 2

БФС не е апетитна хапка, но Евро 2020 променя нещата

  • футбол-
  • бфс-
  • президент на бфс-
  • евро 2020

Топката е в краката на футболистите, които Георги Дерменджиев ще повика за битката с маджарите

БФС не е апетитна хапка, но Евро 2020 променя нещата - 1
Снимка: БГНЕС

БФС засега не е кой знае колко голяма апетитна хапка и поради тази причина никой официално не е обявил, че ще се кандидатира за президентския стол. В медийното пространство се появиха всякакви варианти, спрягат се най-различни личности, но нищо черно на бяло, пише БЛИЦ.

По всичко личи, че европейското първенство по футбол ще окаже влияние върху броя на кандидатите за горещото кресло. Всичко зависи от плейофния мач България – Унгария на 26 март и евентуално от финалната битка срещу Исландия или Румъния няколко дни по-късно.

Ако националите се класират за Евро 2020, желаещите да станат президенти на БФС ще бъдат значително повече. При положение обаче, че не успеем, едва ли ще има повече от двама желаещи.

Едно участие на най-големия национален форум в Европа хем ще повдигне порутения ни рейтинг, хем и ще донесе солидна сума в родната футболна хазна.

Така че – топката е в краката на футболистите, които Георги Дерменджиев ще повика за битката с маджарите...


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Челмето

    0 0 Отговор
    Когато Тиквата прочете още една книга тогава ще се класираме