Last news in Fakti

17 Юли, 2012 13:15 886 1

Гигс: Отиваме да радваме феновете

  • гигс-
  • капитан-
  • великобритания-
  • олимпиада-
  • уелс-
  • манчестър юнайтед
Гигс: Отиваме да радваме феновете - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-опитният и логично избран за капитан на сборния отбор по футбол на Великобритания за Олимпийските игри в Лондон Раян Гигс заяви, че тимът е в изключително добро настроение преди началото на състезанието. Това ще е първото общо представяне на страните от Великобритания от 52 години насам, а пък Гигс е един от общо петимата представители на Уелс.

"Всички, които срещнах, са изключително положително настроени към нашето предстоящо участие на олимпийските игри. Великобритания от доста време не е имала обединен отбор. Не става въпрос за политика, искаме да радваме футболните запалянковци. Това е голям шанс за мен да играя на турнир на високо ниво. Дано и след нас има още много отбори на Великобритания на предстоящите олимпиади", заяви 38-годишният Гигс.

Той е печелил всички значими трофеи на клубно ниво с Манчестър Юнайтед в последните две десетилетия, но няма участие на европейско или световно първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nikolay

    0 0 Отговор
    legenda e gigs.dano gledame krasiv futbol.